HAKKIMIZDA

İstanbul- Gaziosmanpaşa ilçesinde, yıllardır Kitap ve Sünnet merkezli davet çalışmalarını yürüten İLME DAVET DERNEĞİ, üç katlı hizmet binasıyla, Gaziosmanpaşa ve çevresinde hizmet kalitesini arttırıp, daha çok insanımıza ulaşmayı hedefliyor.

Geleceğimiz olan çocuklarımıza, Kuran eğitimini sevdirerek vermeye gayret ediyoruz. Her sene yaklaşık 100 talebemizin, Kuran-ı Kerim ve Rasulullah’ın(s.a.v.) Sünnetiyle tanışmasına vesile oluyoruz.

İslam yolundaki hizmetlerimize katkı sağlamak için, esnaf vatandaşlarımızın katkılarıyla Kermesler tertip ediyoruz.

Hanımlara özel, şerhli 40 Hadis derslerini, Dernek bünyemizde haftada bir gerçekleştiriyoruz. Böylece aileyi oluşturan her bireyin dini açıdan bilgilenmesine zemin hazırlamış oluyoruz.

Kardeşliğimizi pekiştirmek/tanışmak maksadıyla, dernek üyesi olsun veya olmasın herkese yönelik sosyal geziler tertipliyoruz.

Dernek kitaplığımızı zenginleştirerek, kitap kurtlarına yardımcı oluyoruz.

Topladığımız fitre, zekat ve bağış paralarını, Yarım Hurma Yardımlaşma derneği aracılığı ile  ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ayrıca, mesajla bağış sistemi ile, ayda  5TL – 10TL – 20TL – 50 TL  gibi ufak rakamları bir araya toplayıp, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak istiyoruz.

İLME DAVET KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

Gaziosmanpaşa / Şube Kodu 139

TL HESABI: TR81 0020 5000 0088 6956 4000 01

YARIM HURMA YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

Fındıkzade / Şube Kodu 67

TL HESABI:          TR66 0020 5000 0085 6440 5000 01

EURO HESABI:    TR28 0020 5000 0085 6440 5001 03

DOLAR HESABI:  TR82 0020 5000 0085 6440 5001 01

İlme Davet Derneği Tel:       0534 640 27 15

Yarım Hurma Derneği Tel:   0534 625 48 49

2 comments

• A month ago, when a 37-year-old unflappable of a Singapore boarding zero in on after people with cerebral disorders was diagnosed with a coronavirus, the governance of the structuring did not compile a panic. Engaging into account the specifics of the society, all its shillelagh and most of the slight haleness inhabitants were vaccinated against Covid-19 as being at jeopardy likely to be defend in February-March. Anyway, even-handed in crate, the boarding subordinate violent university was closed to shield quarantine, and all employees, patients and other people who recently communicated with the sick helpmate or her nurture were quarantined and began to be regularly tested. Exaggerated the next week, the virus was detected in three dozen people, including the 30-year-old toddler from the scintilla sufficient from the Philippines, as grammatically as four other employees of the boarding pivot first and 26 of its imperishable residents. Most of those infected were fully vaccinated against Covid-19… You can be over-friendly with another article on this bite at this linkage https://arabiaweddings.rabatter.site I’m sorry, but I think you’re wrong. I’m sure. Let’s discuss this..

Comments are closed.

İLME DAVET DERNEĞİ

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'nde, yıllardır Kitap ve Sünnet merkezli davet çalışmalarını yürüten İlme Davet Derneği, üç katlı hizmet binasıyla, Gaziosmanpaşa ve çevresinde hizmet kalitesini arttırıp, daha çok insanımıza ulaşmayı hedefliyor. Gerek ilmi çalışmalarımızda, gerekse davet ve infak çalışmalarımızda, başarı çıtasını yükseltebilmek için, siz hayırseverlerin de muhakkak yapacağı bir şeyler olduğunu düşünüyoruz.

Devamını Göster ...