10 comments

• Captcha nız hayırlı olsun. Umarım spam ws gibi durumlarda ve yeni üyeliklerde istediğiniz sonucu size verir. Allahın izni ile

• Selamun aleyküm kardeşim,
    Ankara veya Gaziantep’ de hanımlar için uygun ders ortamınız var mı?

• we aleykum selam. 0531 891 33 35 Bu kardeşimiz Ankaradan Mesut. İnşallah size yardım eder.

• Selamun aleykum. Sitenizi tesadüfen gördüm,gözlemledigime göre kaliteli bir yerdeyim. Bi konuda yardiminizi isteyecektim. Sıfırdan ilim ögtenmek istiyorum nerden nasil baslamaliyim. Tesekkurler

• we aleykum selam we rahmetullah. Allah ilme olan istiyakınızı kuvvetlendirsin. Benim bildiğim usul kuran okuyuşun düzeltilmesi- tecvid- son cüz ve bakara suresinin ezberlenmesi- emsile – bina – acrumiyye (arapça) – katrun neda. Oturduğunuz yeri söylerseniz belki tanıdık birilerini bulabiliriz. Tabi bunları kendinizde yapabilirsiniz ama bu işin zor kısmı. SAygılar

• Selamun aleykum. Degerli hocalarim affiniza siganarak birsey rica edecem. Nahvul vadih ddrslerini turkce konusan bi hocamizdan dinleme firsati varmi? Yardim ederseniz sevinirim selamum aleykum

• we aleykum selam we rahmetullah. Youtube vb. kanallarda aratırsanız bulacağınızı umuyorum. Ama benim işaret edebileceğim bir yer yok. Saygılar

İLME DAVET DERNEĞİ

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'nde, yıllardır Kitap ve Sünnet merkezli davet çalışmalarını yürüten İlme Davet Derneği, üç katlı hizmet binasıyla, Gaziosmanpaşa ve çevresinde hizmet kalitesini arttırıp, daha çok insanımıza ulaşmayı hedefliyor. Gerek ilmi çalışmalarımızda, gerekse davet ve infak çalışmalarımızda, başarı çıtasını yükseltebilmek için, siz hayırseverlerin de muhakkak yapacağı bir şeyler olduğunu düşünüyoruz.

Devamını Göster ...